iriseneke.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Eke Iris

jip

wat leuk dit zeg!

Eke

Ja he! Ik ben het even aan het pimpen

Charlotte

nog één dagje!! ben benieuwd naar jullie avonturen!

Marijn

Goeie reis!

Eva Colombo

Chiccckies, ik ga jullie missen!

Eke

Dankjewel Marijn! Ik ga iedereen ook zo erg missen! Nog 5 uurtjes!

willem en petra

Reislimerick

Twee meisjes van dicht aan de Amstel
Echt keurig, in feite een tam stel
Riepen: Weg Amsterdam,
Op naar Thailand, Vietnam!
We komen straks terug in een lamsvel!

Trudi

dag meiden,

nog een paar uurtjes en jullie zijn op pad. We gaan juliie vreselijk missen...
Omdat wij natuurlijk ook heel erg nieuwsgierig zijn heb ik jullie fotoruimte cadeau gedaan. Goede reis, kuskus, Trudi

Willem, Annelies, Syb, Susan & Heleen

We zijn benieuwd naar de verhalen en foto's.
Goede reis en veel plezier!!!

Halo damesch! Hoe is het daar in BK? Allesisanders zeker. Reis goed gegaan? Veel foto's maken hoor, ik zal jullie wat ruimte kado doen. Ben zo benieuwd hoe het allemaal is.
Veel liefs uit Frankrijk van ome Sjoerd en Judith

Hoi Iris en Eke,

Hoe is het met jullie, wij vragen ons af waar jullie nu precies zijn. We hebben op jullie site gezien dat de laatste foto's in Phi Phi zijn geupload,daar zijn wij net vandaan gekomen en we zitten nu op Pulau Langkawi (maleisie). volgens ons zouden jullie ook deze kant op gaan, wellicht leuk om (als jullie ook in de buurt zitten) weer een keer een pizza te happen?

Groetjes
Robbert en Sacha
Onze lokatie kun je terugvinden op www.robbertensacha.waarbenjij.nu
Als we internet hebben werken we de site elke dag bij, is dus accuraat.

Groet en hopelijk tot binnenkort.