Bangkok!
Sawatdeeeee!
Eindelijk een berichtje na 3 drukke dagen. We zitten nu in Hip Hotel, Dindeang.
Onze vlucht was heel goed, alleen schrokken we bij aankomst van de buitenlucht (35 graden + stank = gatverdamme!).
Bangkok is apart (in positivieve zin). Er is echt geen tweede Bangkok! Ons hotel zit in een soort Thaise zakenbuurt, wat s'avonds een Thaise hoerenbuurt blijkt te zijn. Gelukkig gebeurt alles achter gesloten deuren en merken wij hier niet zo veel van.
De eerste dag waren we hier in de buurt rond gaan lopen. Er was een leuke markt, maar wel beetje shabby en er lag vlees van vier dagen oud met een nogal aparte geur....
Overal liggen honden te slapen (wij zijn bang dat ze Rabies hebben, maar dit is niet echt nodig. Meer dan slapen doen ze niet!)
Tweede dag gingen we naar Banglamphu. Toen we de Metro uitliepen werden we meteen een Tuk Tuk ingesleurd, waar we tien minuten hebben staan onderhandelen over de prijs. Die Tuk Tuk's zijn echt een volk op zichzelf! Ze rijden 60 km/u en voegen in zonder ook maar een keer te kijken. Niet echt wat wij bij de Nederlandse rijlessen leren. Alles wat ze willen is ze naar de Fashion markt brengen (chauffeur: You look and buy!!! Me free gasoline. Wij: Uh....No no no no no no no no!) Haha
Vandaag zijn we toch een keer in zo'n truc getrapt. Ineens zaten we bij de Thaise Tourist Office met 'special price for you'. En wij maar: no no no en zij erg chagrijnig.
Morgen moeten we om 12 uur uitchecken, maar we gaan ervoor naar Chatuchak Market (een van de grootste markten ter wereld). Verder gaan we naar Wat Pho, Wat Phra Kaew & Grand Palace: Bangkok's trots!
Bangkok is echt bijzonder en leuk, het is wel wennen. Er zijn hele rijke delen en hele arme delen, maar dit zit echt kriskras door elkaar!
We hebben gelukkig nog geen vergiftiging of diarree.
Volgende stop is Ayuthaya, dus ons nieuwe berichtje komt waarschijnlijk daar vandaan.
Groetjes, plakkende en nogal niet fris ruikende Eke & Iris
Ps. Foto's komen snel!
Hee lieverd,
Goed van jullie te horen! klinkt goed!
Groetjes (ook van Heidy en de dames van de weldaad waar ik vandaag was en die vroegen of ik je moeder was E, ik mocht willen dat ik zulke mooie krullen had :-)
Lfs, geniet en take care
E
Hoi hoi hoi!
In grote spanning wachtte ik al het eerste verhaal af haha. Klinkt alsof jullie er meteeen vol en leuk ingestapt zijn, als we zo de verhalen over de eerste drie dagen lezen.
Gaaf hoor!
Ook een kusje van je moeder!
Dikke knuffel en een zoen,
Koen
Jaahooorrr dat wisten jullie allang van die hoerenbuurt kleine snoeperdss. haha maar koowl verhaal hoor.. en doe snel een update. ajuuuussss!!
eindelijk hooorrrrrrrrr ik iets van jullie! leuk!
klinkt super leuk, maar ik mis jullie wel heel erg!
ik ben benieuwd naar het nieuwe avontuur!
kusje
Hoooi Eke (en Iris)
wist helemaal niet datje op reis ging! Dacht dat je in Delft aan het studeren was! Supervet! Hoelang? Wat ga je allemaal doen? Ik zit in zuid-amerika voor 6 maanden, ook niet verkeerd. Heeeeeel veel plezier!!!
X Lisa
zo blij met jullie eerste sms-je en nu dit verhaal, mengeling van spanning en ontspanning dat is hartstikke logisch en het is in elk geval duidelijk dat jullie volop genieten! belooft veel goeds. en geeft hier een gerust gevoel. dikke kus. Theo
jaloers!! ;) genietse
Fantastisch! Heel blij om van jullie te horen. Klinkt alsof jullie je weg wel vinden. Verheug me op de volgende berichten. Whoehoei!
liefs ** en kusje extra voor mijn liefste nichtje
Zo jullie zijn snel met een bericht! Klinkt goed wat jullie tot nu toe gedaan hebben, hopelijk was de Chatuchak een succes!
Kus!
Zijn jullie nog met een longtail boot door de klongs gegaan? en hoe was de massage in Wat Po?
Heel vet allemaal !! Ben benieuwd naar de volgende verhalen. En wees voorzichtig he!
Kus van jullie
Thai who uit london hehe :P
Heee Ekert!
Hoe gaat het ermee?! Wat leuk al die leuke dingen! Wel minder van die vieze dingen...en die hitte natuurlijk..
Hebben jullie eigenlijk al veel lekkere dingen gegeten?
Hoop dat je nog in veel leuke hotelletjes (met airco:P) zit!
Heel veel plezier nog!!!
X Jus
Ha die Iris,
ben natuurlijk hardtsikke jaloers op jullie!! lekker genieten hoor en leuk om te lezen. groetjes vanuit een heel erg koud Amsterdam Tineke